Ledningsinformation

Alla pristagare vid DE Västerås Galan 2017!

Den 14/10 genomförde ICA DE Västerås en gala för att fira fantastiska framgångar. Under kvällen delades pris ut i en rad kategorier till olika medarbetare för deras insatser. Grattis återigen till alla pristagare, ett stort tack till projektgruppen samt alla engagerade medarbetare som närvarade denna minnesvärda kväll!

1. Årets medarbetare
– Ett pris som Årets medarbetare går till en medarbetare som redan sedan starten på ICA haft ett stort engagemang kring plocket. Hans smarta arbetssätt och ständiga intresse för att göra saker lite bättre, enklare och snabbare har gjort honom till en högpresterande expeditör med kvalité på packning och leverans.
Pristagare: Mikael Back.

2. Årets medarbetare
– Ett pris som Årets medarbetare går till en medarbetare som genom sitt lösingsfokus, engagemang och oändliga energi är uppskattad och en god förebild bland kollegorna. Han strävar efter enkelhet i arbetet och utför sitt arbete med hög kvalitet och produktivitet varje dag.
Pristagare: Ibrahim As.

3. Årets medarbetare
– Ett pris som Årets medarbetare går till medarbetare som har visat stort engagemang, entreprenörskap och flexibilitet för att säkerställa god utveckling och har utan tvekan ställt upp till hundra procent för att säkra verksamheten och dess framdrift.
Pristagare: Emil Karmegren, Tony Pettersson och Daniel Lindström.

4. Årets ledare
– Priset till årets ledare utses genom en omröstning där alla medarbetare givits möjlighet att delta. För att bli årets ledare krävs att medarbetarna känner en stort förtroende, tillit och en vilja att följa ledaren genom förändringar.
Pristagare: Michael Rasmussen.

5. Årets bidrag till frisknärvaro
– Priset årets bidrag till frisknärvaro går till en medarbetare som bidrar till att ha roligt tillsammans på jobbet, delar med sig i hur hen genom vardaglig motion håller sig frisk och har 100 procent frisknärvaro sedan 2002.
Pristagare: Monica Kundel.

6. Årets förbättring
– Priset årets förbättring premierar nytänkande och kreativitet. Konkurrensen om priset är hård då vi gör över 1200 stora och små förbättringar varje år vilket även gör oss ledande inom ICA Logistik! Årets förbättring går till den förbättring som skapas av medarbetare för medarbetare och andra intressenter och som sprider och skapar engagemang både på arbetsplatsen och inom ICA.
Pristagare: #Hackstapodden av André Solli, Ida Åkerlund och Amir Mesic.

7. Årets bästa kollega
– Priset som Årets bästa kollega går till en medarbetare som är både duktig, omtänksam och smart. Han är alltid rättvis och glad vilket sprider positiv energi till alla kollegor.
Pristagare: Dany Mourad.