Ledningsinformation

Musikhjälpen på ICA DE Västerås

För en god morgondag är ett av ICA DE Västerås fokusområden för att uppnå vår målbild. Inom detta område samlar vi initiativ för en minskad miljöpåverkan, säkrad livsmedelssäkerhet och vårt ansvar för lokalsamhället. Ett initiativ signerat Victor Lundskog kopplat till detta område är att starta en insamlingsbössa till musikhjälpen. 

Hej Victor! Hur kommer det sig att du tog initiativet attstarta en insamlingsbössa till musikhjälpen 2018 i DE Västerås namn?

-Jag vet att det finns mycket hjärta på ICA DE Västerås,och tror att vi kan få till en summa som gör skillnad tillsammans, i solidarisk anda. Årets tema är barn med funktionshinder, för den som är nyfiken finns det mer att läsa på Sveriges Radios infokanaler. Det är superenkelt att bidra medvalfritt belopp via exempelvis Swish om man klickar på länken. Summan är valfrioch donationen är helt anonym.

Varför tycker du det är så viktigt med samhällsengagemang och att hjälpa andra?

-Det är precis sådant här julen skall handla om tycker jag, att hjälpa och ta hand om varandra, om man kan. Det lilla blir det stora tillsammans. Jag brukar fråga mig själv om inte jag, vem? Och om inte nu, när?

Vilka förhoppningar har du på vår gemensamma insamling?

-Mina förhoppningar är att vi når målet på 10k i bössan tillsammans. För att få en förändring måste man tro på något, och jag tror på oss.